10 Jaar bij elkaar wat doe je dan? Naar Volendam!


Afgelopen vrijdag (11-11-11) waren mijn vrouw en ik precies 10 jaar bij elkaar en omdat te vieren had mijn vrouw een prachtige suite gehuurd in het Van de Valk in Volendam. Alles er op en er aan bubbelbad, groot bed en, heel belangrijk, twee televisies één in het zit gedeelte en één in de slaapkamer. Vrijdagmiddag had ik om 14:00 al een verschrikkelijk grote en lekkere hamburger in mijn mik, ’s avond in Volendam heerlijk gegeten en de volgende morgen een fantastisch onbeperkt ontbijt. Toen had ik al eigenlijk moeten weten dat er ergens een addertje onder het gras zat…
Wij zaterdagmorgen om 11 uur eerst naar een kaas- en klompenmakerij (we waren natuurlijk de enige Nederlanders) en daarna Volendam in en ja hoor toen kwam de aap uit de mouw, of we samen zo’n ouderwetse foto in klederdracht konden maken… shit ik was er ingestonken.
Na een half uur stond ik tussen een mannetje of vijftig allemaal verkleed in klederdracht te wachten tot wij aan de beurt waren. Mijn vrouw kwam werkelijk niet meer bij toen ze me zag en dat ze mij zover had gekregen dat ik verkleed op de foto ging en ik lachte flits na flits als een boer Volendamse visser met kiespijn tot de fotosessie er op zat.
Maar schat mijn wraak is zoet. Ik heb vanmorgen even deze foto naar je baas gemaild en die heeft plechtig beloofd dat hij in de nieuwsbrief van deze week komt te staan die naar al je collega’s en klanten wordt gestuurd. Fijne dag nog schattebout van me enuh zullen we er nog minstens 10 jaar aanvasrtplakken.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *