12 Minuten langer lunchen per dag met de Lunchtime Clock van instructables.com

Op de website van instructables.com kan je een handleiding vinden hoe je de klok op je kantoor zo kan aanpassen dat je elke dag 12 minuten langer kan lunchen. Nou zul je zeggen “Wat is nou 12 minuten per dag?” nou dat is een uur langer lunchen in de week!

Door de “hack” loopt de snellen van 11 tot 12 uur en doet hij maar 48 minuten over dat uur. Over het uur van 12 tot 1 uur doet hij 72 minuten. Ka-motherfucking-ching 12 minuten sigaretten roken, koffie drinken, met de secretaresses praten en je bobo’s opeten in de baas z’n tijd.
Het is denk ik wel handig dat je aan het eind van vrijdagmiddag de klok mee naar huis neemt en er maandagochtend als eerste weer bent om de klok op te hangen en duimen dat je baas niet in het weekend erachter komt dat de klok weg is.
Kijk langer lunchen is natuurlijk leuk maar als je dan toch met de kantoorklok aan het knutselen bent dan zou ik zorgen dat de klok het uur tussen 4 en 5 uur in een minuut of 30 doet. Meer informatie over de Lunchtime Clock kan je vinden op instructables.com.

Mocht je nou een hele domme ZZP-er zijn: ALS JE EIGEN BAAS BENT HOEF JE NIET AL DEZE MOEITE TE DOEN…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *