Afgelopen zaterdag op het Europese Kappers Symposium in Karcag en nu al op BrandNewFresh!

Afgelopen zaterdag was weer de het jaarlijkse Europese Kappers Symposium dat dit keer werd het gehouden in het Hongaarse Karcag. Een belangrijk onderdeel van Europese Kappers Symposium het is het tonen van de plaatselijke trends in haarmode. Karcag (ook wel het Zwolle van het voormalige Oost Europa genoemd) staat bekend om zijn zeer trendy uitgaansgelegenheden (denk hierbij aan Zorba’s Bar en Limelight 3000) zijn fantastische restaurants (Mosterd Gastronominé en Puke!Puke!Puke!) en zijn geweldige kapsalons waaronder Slatan’s Hair, Wax & Trimsalon (+381.11.276.17.21) en natuurlijk Chez Miné (bel voor een afspraak +381 11 2487393).

Door plaatsgebrek kunnen we helaas alleen van de twee eerder genoemde salon’s maar één van de vele prachtige nieuwe haartrends laten zien. Van Chez Miné links “Di Rato” (de Rat) waarbij op een verrassende manier een levensechte afbeelding van een rat als het ware wordt uitgespaard en de rest van het haar wordt weggeschoren met een tondeuse. Een leuk detail is dat je aan de lengte van de staart kan zien hoe lang de persoon dit kapsel al draagt.

Slatan’s Hair, Wax & Trimsalon blijft verrassen, na vorig jaar iedereen te verbazen met “The Turn Around” waarbij het kapsel als het ware werd omgedraaid en het haar voor het gezicht werd gekamd en de achterkant van het hoofd helemaal kaal werd geschoren komt slatan dit jaar met “The Robbie”.
“The Robbie” is genoemd naar Slatan’s muze Robbie Slavic die je hier op de foto kan zien. “The Robbie” is eigelijk het kapsel van de Las Vegas Elvis met een enorme mat in je nek.

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *