Afslanken voor slampampers Deel 1 en 2


Kijk je kan natuurlijk wel minder eten, meer sporten of een combinatie van die twee maar ten eerste komt het je humeur niet ten goede en ten tweede kost het heel veel tijd. Voor vrouwelijke en mannelijke slampampers zijn er gelukkig vandaag de dag makkelijkere manieren om aan de ene kant gewoon die melis de hele dag op en neer te laten gaan en er toch slanker uit te zien.
Neem nou Martina Espinoza des Silva Ortega Raminez uit Mexico. Zij wordt enorm aangetrokken door alles met meer dan 1000 calorie├źn en wil er toch goed uit zien op de foto voor de Mexicaanse dating website UstedYYoParaSiempreJuntoEnAmor.com. Ze dacht: “Weet je wat, dan pas ik gewoon mijn foto aan met Photoshop”. Dat programma vond ze veel te duur maar met Paint uit Windows 3.11 kon ze haar foto ook aardig retoucheren.
Ik zelf ben sinds maand de gelukkige eigenaar van de ABhancer en ik ben meteen ook weer in het bezit van een sixpack. De ABhancer is een soort tuinhekje dat je met een rubberen band vastmaakt en het vet van je buik verandert in een sixpack. Ik ben na een maand aan mijn 14 nieuwe rubberen band toe omdat het rubber niet sterk genoeg is om de druk van mijn buik te weerstaan maar buiten dat vind ik de ABhancer top!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *