Al veel aanmelding voor nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Door het grote succes van het KRO programma Boer Zoekt Vrouw stromen de dames die interesse hebben om een relatie aan te gaan met een alleenstaande boer voor de nieuwe serie van het eind van dit jaar nu al binnen zonder dat er nieuwe boeren bekend zijn.

Neem nou Esther van Dongen uit Naarden in het dagelijks leven een medewerkster van de plaatselijke bibliotheek maar wil dol graag haar suffe leventje inruilen voor een opwindend leven op de boerderij. Ze is zo ontzettend klaar met haar huidige bestaan in Naarden dat, mocht ze niet uitgekozen worden door een boer om samen een romantische relatie op te bouwen, ze zelfs bereid om onder de naam Berta 12 in een stal te gaan staan.

Ether denkt overigens wel dat doordat ze ook een zeer overtuigende koe kan neerzetten een veel grotere kans dat boeren in haar ge├»nteresserd zullen raken. Esther is gelukkig wel zindelijk…

Nog even een persoonlijke opmerking van de schrijver: Wat een V-E-R-S-C-H-R-I-K-K-E-L-I-J-K mens is die Annemarie. Die stem en manier van praten, de manier waarop ze eet en die verschrikkelijk koude gevoelloze gesprekken, ik zou haar binnen een dag verzuipen in haar eigen kaasmachine.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *