Als je dan toch al een korte broek aan doet…

Ik sterf liever dan dat ik met een korte broek in het openbaar gezien word maar ik sterf op dit moment ook van de hitte dus dan begrijpen jullie dat ik voor een moeilijke keuze sta.

Even stijladvies van BrandNewFresh: als je nu en in de toekomst serieus genomen wilt worden op je werk NOOIT (maar dan ook NOOIT) een korte broek aan naar je werk (dus niet doen NOOIT). Werk je in de bouw dan kan je het misschien nog overwegen met deze temperaturen maar werk je op een kantoor (al is het in de postkamer) NIET DOEN!

Ook niet aandoen naar je werk, de allerergste korte broek die er bestaat: de 3 kwart broek die vind ik zo verschrikkelijk (en gelukkig velen met mij) vooral als je als man op straat loopt in een grijs exemplaar met witte tennis sokken hoog opgetrokken in hele slechte sneakers (gympies in dit geval) en de vrouw ernaast heeft er ook een aan maar dan in het terracotta zonder sokken in fel groene Crocs zodat je haar witte, blauw geaderde kuiten er onder uit ziet komen.

Als je dan toch besluit om je in het openbaar in een korte broek te vertonen doet dat dan stijlvol met deze mooie “The No Strings Shorts” van In4mation die voor $ 55,- hierrrr te koop is bij KarmaLoop.

Mijn god was wordt je in deze tijd geconfronteerd met veel bloot vlees waar echt niemand op zit te wachten… Was het maar weer winter…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.