Asteroids, Centipede, Space Invaders en Pong muurstickers van Atari

Maak nu in een handomdraai van je witte muur één groot computerspel met deze Atari Wall Decals. Op de site van Think Geek kan je stickers kopen (prijs van $34,99 tot $44,99) met afbeeldingen die iedereen kent uit de Atari spelletjes Asteroids, Centipede, Space Invaders en Pong.

Nou heeft mijn collega Patrick K. hier zich weken met het puntje van zijn tong uit z’n mond uit staan sloven om één muur van onze kantoor in een soort interieur stylistisch verantwoord zeegroene kleur te verven en ik denk dat hij het zeer kan waarderen als ik daar een beetje leuk verspreid van die Centipede stickers op zou plakken.

Trouwens de term “Vroeger was alles beter” slaat totaal niet op computerspelletjes. In de tussentijd dat je voor het laatst bijvoorbeeld Centipede hebt gespeeld en nu heb je  een soort van geromantiseerd beeld verzonnen van hoe leuk die spelletjes wel niet waren. Maar vertrouw me als je net Halo of Red Dead Redemption heb zitten spellen en daarna op een 8 bit rups moet schieten valt dat geweldige spelletje uit je jeugd in de realiteit toch wat tegen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.