Bape T-shirt “Apie met zonnebril”

bape-shirt

In London (4 Upper James Street) ben ik vaak bij de Bape store binnengelopen en elke keer dat ik daar sta wil ik iets kopen maar de spullen zijn zo ongelooflijk duur dat ik er elke keer weer vanaf zie. Een T-Shirt zoals hierboven daar betaal je makkelijk £ 80,- voor vindt ik een beetje te gek.

bape-store

Maar als je de volgende keer in Londen bent wel even langsgaan want het is een super mooie zaak.

Dit shirt heet natuurlijk geen “Apie met zonnebril” maar de naam staat op de site in het Japans dus dat wordt even moeilijk que vertalen in het Nederlands.

Op de website Bape.com kan je, als je enorm veel geduld heb, veel producten van Bape zien. De webshop, zo mogelijk nog trager opstart dan de normale website, is geheel in het Japans dus enorm veel puzzel plezier gewenst.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *