Ben je van plan om binnenkort een kat te kopen? Kijk even naar deze foto’s!

(klik om de afbeelding te vergroten)

Ben jij van plan om binnenkort een kat te kopen? Dan wil ik je toch even deze 3 foto’s laten zien van mijn katten Willem en Gerard.

Links zie je een foto van Willem die helemaal kapot is van een dag lekker slopen in de huiskamer. In het midden zie je Willem rustig wachtend op het moment dat ik ’s morgens naar mijn werk ga om mij met uitgestoken nagels in mijn nek te springen.
Rechts zie je mijn kat Gerard. Gerard is super goedkoop in onderhoud want die gebruikt onze tuin en de tuinen van alle buren inclusief de zandbak van de kinderen op nummer 133 als één grote kattenbak. Hier zie je Gerard “in full action” wachtend tot zijn avondeten zijn kopje uit het vogelhuisje steekt.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *