Beste uitvinding sinds Duct Tape: Plat Duct Tape

Geen klusser kan eigenlijk zonder: Duct Tape. IJzersterk, redelijk waterdicht en -bestendig en voor alles te gebruiken wat los is en eigenlijk snel, makkelijk en lang aan elkaar vast moet worden gemaakt.

Gevleugelde uitspraak bij klussers als iets nog niet helemaal vast zit : “Zit het nog niet vast? Dan moet er nog meer Duct Tape op…!”.

Ik heb heb zelf altijd wel 1 of 2 rollen in huis maar echt lekker meenemen doe je zo’n rol niet. Ik had er pas een gekocht bij de A.C.Tion geweldig spul en maar een paar euro maar weegt toch wel ongeveer een pond en is onhandig groot.

Het bedrijf RediTape heeft daar een geweldige oplossing voor gevonden: Duct Tape niet op een ronde rol maar een platte rol. Hierdoor kun je makkelijk een ‘rol’ in je gereedschapskoffer, dashboardkastje, motorkoffer, bureaula en broek- en/of rugzak leggen of meenemen.

Op een platte rol zit ongeveer 4,5 meter Duct Tape en je kan ze kopen in set met 6 rollen zilver en zwart tape, een set met 6 rollen met 4 verschillende verschrikkelijk belachelijk felle kleuren (voor als je de bumper van je clownsauto moet repareren waarschijnlijk) of  een mix van ‘rollen’ van alle kleuren door elkaar.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *