BNF Luistertip: Kill It Kid – Heart Rested With You


Al bijna twee jaar zet ik voor elk stukje dat ik op BrandNewFresh.com schrijf over muziek “Nieuwe Muziek” en dat beperkt mij omdat ik als ik muziek wil laten horen altijd het nieuwst van het nieuwste moet laten horen. Soms hoor ik platen via NME TV of andere Engelse muziekstations die niet nieuw meer zijn in de UK maar wel voor Nederland. Neem nou deze clip van  Kill It Kid die is op 19 juli 2011 op YouTube gezet en niet echt nieuw meer dus maar toch jammer als ik ‘m niet aan jullie voor kan stellen. Dus “Nieuwe Muziek” heet vanaf nu dan ook “BNF (BrandNewFresh dus) Luistertip.

Kill It Kid is een 4 koppige band uit Bath uit de UK die Americana/Blues/Rock maakt maar het nummer Heart Rested With You doet mij enorm denken aan stoere country cowboy muziek. Kill It Kid is opgericht in 2008 en dit Heart Rested With You komt van hun nieuwe album Feet Fall Heavy dat op 19 september a.s. uitkomt. Meer informatie over Kill It Kid (of KIK zoals ze ook wel genoemd worden) kan je vinden op hun MySpace pagina en hun Facebook pagina.

(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de clip te bekijken)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *