BNF Luistertip: Schradinova – Pencil Revolution

Janne Schra was vroeger de zangeres van de band Room Eleven maar nu van Schradinova. Ze maakt nog steeds muziek die lijkt of hij uit een buizenradio hoort te komen en die nu zo populair is door o.a. ook Caro Emerald, Vaya Con Dios en Laura Jansen. Ik heb er persoonlijk niet zo veel mee en mensen zullen wel weer heel boos zijn dat ik deze vier artiesten op een hoop gooi maar ik vind het allemaal een beetje op elkaar lijken. Zelf zou deze wijvenmuziek niet zo snel op BrandNewFresh.com zetten maar gisteren kreeg ik dit mailtje:

Hoi brandnewfresh redactie!

Dit is de nieuwe clip voor Schradinova’s ‘Pencil Revolution’. Er hebben zoveel mensen met zo belachelijk veel liefde aan gewerkt, dat ik vind dat meer mensen ‘m zouden moeten zien. Hopelijk past ie op brandnewfresh. Voor n betere wereld.

Groetjes, Janne

Nou “voor een betere wereld” plus het feit  dat dit een super mooi gemaakte clip is, dat Janne de moeite heeft genomen om een mailtje te sturen is en ondanks ik vaak zeer vrouwonvriendelijke grappen maak deze site meer gelezen wordt door vrouwen dan door mannen is vandaag Schradinova met Pencil Revolution toch de BNF Luistertip.

Meer informatie over Schradinova kan je vinden op haar website schradinova.com. This one is for the ladies…

(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de clip te bekijken)
 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *