BNF presenteert vandaag in RoTown de Zuid Afrikaanse Top 5

Vandaag zaterdag 19 juni 2010 tussen 12:30 en 13:30 zal BrandNewFresh in Rotown in Rotterdam tijdens het Tikkie Terug! spektakel de Zuid Afrikaanse Top 5 presenteren als omlijsting van de wedstrijd Nederland- Japan op het WK Voetbal-Moord-Doodslag & Beroving in Zuid Afrika.

De afgelopen weken hebben we al vele grote namen uit de ZuidAfrikaanse muziek op BrandNewFresh.com de revue laten passeren en nu hebben de we de uiteindelijke Zuid Afrikaanse Top 5 samengesteld!

Klik op de link hieronder waar we gaan aftellen van nummer 5 naar nummerrrrrr 1!

Nummer 5
Natasja Lee – “Sokkie Bokkie”

Een plaat met de titel “Sokkie Bokkie” kan natuurlijk al bijna niet in deze top 5 ontbreken maar als er dan ook nog zeer overtuigd gestijldansd wordt in de clip dan is er helemaal geen twijfel meer.

Nummer 4
Snotkop – Parapapa

En wij maar denken dat wij het enige land zijn met Skihut ellende blijkt dit in Zuid Afrika ook heel groot te zijn. Snotkop is overigens wel één van de allerbeste artiesten namen ooit. Wel veel lekkere chicks in deze clip.

Nummer 3
Jack Parow – Cooler as Ekke

Ik denk dat deze tekst gaat over dat iemand anders denkt dat hij beter is dan Jack Porrow wat natuurlijk onmogelijk is vooral omdat Jack natuurlijk “De beste pet ooit in een video clip” draagt.

Jy dink jy’s cooler as ekke, want jy rook Yves Saint Laurent sigarette
Jy dink jy’s cooler as ekke, want jy’t ‘n tattoo van ‘n slang op jou tette.
Jy dink jy’s cooler as ek, want jy’t ‘n plakkaat van Led Zeppelin bo jou bed
Jy dink jy’s cooler as ek, want jy’s elke jaar by die J&B Met.

Klik hierrrr voor de volledige tekst.

Nummer 2
Die Antwoord – Enter The Ninja (Official)

Als dit Die Antwoord is wat is dan in hemelsnaam de vraag?
Die Antwoord is een uitzondering in deze lijst want ze zijn de enige in deze TOP 5 die in het Engels zingen.
Het vreemde is dat dit nummer en de clip ontiegelijk slecht zijn maar toch je het  “I, I, I, I am your butterfly, I need your protection, Need my samurai de rest van de dag niet meer uit je hoofd krijgt. Gave pony heeft die chick.

Nummer 1
Robbie Wessels – Liewe ouers

Robbie Wessels is waarschijnlijk de Bennie Jolink van Zuid Afrika alleen zie ik onze Bennie niet in een rode Speedo zwembroek en op groene Crocs in een videoclip optreden naast zijn “Braai”. Robbie kan overigens wel lekker waterskieen.

Share on:

Reacties op “BNF presenteert vandaag in RoTown de Zuid Afrikaanse Top 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.