BrandNewFresh.com Eco tip Bio diesel: Goedkoop en goed voor het milieu

BrandNewFresh zit bovenop alle nieuwe ontwikkeling en dus ook op het gebruik van alternatieve brandstoffen. Twee weken geleden heb ik voor 500 euro een nieuwe auto gekocht (want die TT van mij staat op de transferlijst) en dat is een Ford Fiesta Diesel uit 1993.
Nou had ik pas gezien dat je een diesel ook gewoon op plantaardige olie kan laten rijden dus heb ik even een vriend van mij gebeld die de eigenaar is van de oliebollenkraam in Vlaardingen Holy en daar heb ik 3 vaten gebruikt frituurvet van gehad.
Mijn vriendin maakte gisteren deze foto toen ik van de parkeerplaats voor onze flat reedt. Misschien kan je het niet echt goed zien maar het rijden op biodiesel/gebruikt frituurvet geeft iets meer uitlaatgassen dan normaal én de hele flat had meteen trek in oliebollen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *