BrandNewFresh.com passeert de 100.000 bezoekers grens

Afgelopen zaterdagmiddag passeerde het totaal aantal bezoekers tot nu toe op de BrandNewFresh.com website de 100.000 en zoals jullie op de foto kunnen zien hebben wij dat zeer uitbundig gevierd hier op de redactie. Ik weet andere websites hebben dat aantal bezoekers in één dag maar die schrijven wat de mensen leuk vinden en wij schrijven op BrandNewFresh.com alleen maar dingen die WIJ leuk vinden en dan gaat de groei een stuk minder snel. Ondanks we precies doen wat we leuk vinden hebben en al een jaar alleen maar positief nieuws brengen hebben we over de groei niets te klagen. Als de groei zo doorgaat bereiken wij de 200.000 bezoekers zo ergens rond de eerste week van maart 2011.

Binnenkort is er nog een heugelijke dag want op 27 November 2009 schreef ik het eerste stukje voor deze blog/website dus a.s. zaterdag bestaan we precies 1 jaar! Iedereen weet wie jarig is tracteert en a.s. vrijdagochtend zal het BrandNewFresh promotieteam GRATIS 1000 plastic creditcard hoesjes uitdelen op Rotterdam CS. Komt allen!

Aangezien in de begintijd het gemiddelde aantal bezoekers 3 per dag was en nu rond de 1000 ga ik gewoon alle stukjes die ik toen die week heb geschreven nog een keer plaatsen. Nee hoor niet allemaal maar wel de 3 leukste stukjes van November 2009: BREAKING NEWS! Sinterklaas ontslaat logistiek PietOh ja dit is ook weer zo’n onwijze klote plaat uit vervlogen tijden! en “I think there is a world market for maybe five computers.”. Wil je nog meer oude stukjes lezen? Klik dan hierrrr

Share on:

Reacties op “BrandNewFresh.com passeert de 100.000 bezoekers grens

  1. Van harte gefeliciteerd met je 100.000 bezoekers. Nu voor de 1 meloen ! By the way ik wil ook zulke “KLAXONS” op mijn elektrieke fiets, waar kan je ze kopen ? ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *