BrandNewFresh.com presenteert: De Low/No-Budget Halloween verkleedtips

(klik om de afbeelding te vergroten)

Halloween is een feest voor iedereen en niet alleen van lekkere sexy meiden die een kant en klaar niemendalletje kunnen kopen in een webshop. BrandNewFresh.com speurt dagelijks alle hoeken van het internet af en op deze zoektocht kwamen wij een paar voorbeelden tegen van Halloween kostuums die er geweldig uitzien en ook nog eens geen ruk kosten.

We beginnen links bij het geweldige ridder kostuum dat wij hier op de redactie maar de “Ivandoos” hebben genoemd. René de Jager uit Ridderkerk zet hier een hele overtuigende ridder neer terwijl hij, en dat kan je zien als je zeer goed de foto bestudeerd, het hele kostuum heeft gemaakt van oude kartonnen dozen. Om geloofwaardig over te komen zijn de zwarte sokken en de gele stofzuiger op de achtergrond voor het dramatiserend effect, essentieel.

Stel je hebt nog 40 bollen groene wol over, nog 2 dagen vrij en kan je retesnel breien dan is dit “Kermit The Knitter” kostuum misschien wel dé Halloween outfit voor jou. Waarschijnlijk kennen jullie nog wel de 2de prijs winnaares van de Knip Mode Najaarstruien Wedstrijd, mevrouw van Dalen uit Puttershoek en hier zie je haar samen met haar man Pieter voor hun gezellige oranje bankstel staan. Een leuk detail zijn overigens de breinaalden die nonchalant als een ware Japanse Geisha in het haar op het achterhoofd gestoken moeten worden.

Is je budget 0,0 euro dan raden we je aan om voor de Bono/Bona outfit te gaan. Een zwarte jas van je moeder, een zonnebril van je zusje en een beetje make-up van je oma en je kan zo met U2 op toernee.

Share on:

Reacties op “BrandNewFresh.com presenteert: De Low/No-Budget Halloween verkleedtips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.