BrandNewFresh.com wenst jou wel een gelukkig 2011

Ik had allemaal leuk idee├źn voor oud en nieuw en die wilde ik afgelopen vrijdag allemaal op de site zetten. Helaas lag ik donderdagavond om 8 uur bibberend in mijn bed met een enorme buikgriepaanval en kon ik vrijdag door bonkende koppijn bijna niet eens TV kijken laat staan een paar schijt lollige stukjes schrijven voor op de BrandNewFresh.com

Eerlijk gezegd was ik blij dat 2010 afgelopen was dat was nou voor mij niet echt een topjaar en ik hoop dat 2011 een stuk leuker wordt. Gezien het feit dat ik op 00:01 op 01/01/2011 met bonkende koppijn, steken in mijn buik en zo slap als een vaatdoek naar het vuurwerk van mijn buren heb staan kijken hou ik nu al mijn hart vast voor de rest van het jaar…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *