BrandNewFresh komende weken live uit USA en Canada


De oppas voor het huis is geregeld, de koffers zijn gepakt en de 271 verschillende adapters voor, computers, telefoons, camera’s en iPads zijn uitgezocht: Morgen om 12:15 vertrekt ons vliegtuig van Schiphol richting Boston.
Vanuit Boston rijden we richting Buffalo gaan we naar de Niagara Falls, dan door naar Toronto, scheuren we keihard langs het plaatsje Ajax naar Ottawa en daarna rijden we naar Montreal. Maar we hebben nog geen enkel hotel geboekt dus mochten we ergens onderweg langer willen blijven dan doen we dat en verscheuren we bovenstaande route.
Op 7 juni stappen we weer in het vliegtuig, als de IJslandse aswolk het toelaat, om terug naar Nederland te vliegen.
Tijdens die trip kunnen jullie geen berichten over nieuwtjes die ik op het internet heb gevonden lezen maar wel een reisverslag van deze reis door een gedeelte van de USA en Canada. Op maandag 13 juni kan je weer de normale soort berichten lezen die je gewent bent te lezen op BrandNewFresh.com.
Trouwens we hebben al geleerd dat er in Canada 5 soorten wilde beren wonen, het levensgevaarlijk is om de tijd tussen zonsondergang en zonsopgang door bossen te rijden i.v.m. overstekende elanden en, en dat is nog het engste, in Montreal wordt er Frans gesproken!!!
Trouwens wil je ook een reis door Noord Amerika plannen dan moet eens de website drivingrouteplanner.com checken. Op die website kan je precies een route maken met alle steden en plekken er in die je wilt bezoeken en dan rekent de website precies de reistijd voor je uit en het aantal kilometers dat je moet reiden en bovendien maakt de site zo’n handig kaartje als hierboven voor je.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.