BrandNewFresh MEGASTUNT Gratis LCD televisie!!!

gratis-LCD-televisie

Het aantal kijkers van deze website is de afgelopen week gegroeid met 200%, de sponsoren staan in de rij te dringen om een advertentie te krijgen op deze site (Kan de zeikerd van de Nike stoppen met bellen IK BEL JOU ALS HET MIJ UITKOMT!) maar mijn publiek komt natuurlijk op de eerste plaats.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar prijzen om uit te delen als blijk van waardering aan mijn vaste lezersschare. Na het geweldige succes van de Kleine Klere Draak competitie heb ik een nieuwe wedstrijd verzonnen en heb ik een Amerikaanse sponsor bereid gevonden om een GRATIS LCD TELEVISIE t.w.v. meer dan 1000 euro beschikbaar ter stellen. De televisie is een demo model, dus niet helemaal nieuw, maar wat maakt dat nu uit?

Vertaal deze Engelse zin in het Nederlands: “Burning an image into the screen”

De snelste inzender kan zijn prijs zelf vandaag nog ophalen

Klik hierrrrr voor de voorwaarden

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.