BrandNewFresh verkeersinformatie

Ah weer zo’n geweldige nieuwe rubriek op jouw favoriete website namelijk BrandNewFresh Verkeersinformatie. Nou niet denken dat wij je elk uur gaan lastig vallen met filemeldingen, nee wij brengen je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wegmisbruik maar dan zonder die irritante, altijd zo brave Koos “Je brengt daar niet alleen jezelf mee in gevaar maar ook alle andere weggebruikers” Spee.

Als eerste kandidaat hebben we deze chauffeur uit Florida aan het nummerbord te zien. Die even tijdens het rijden zijn bestuurdersplek verlaat en even een stukje gaat surfen op het dak van zijn Ford pick-up. Als je dit ook wilt doen zijn er 4 belangrijke voorwaarden:
1. Je moet een goed evenwichtsgevoel hebben
2. Cruisecontrol of een baksteen voor op je gaspedaal
3. Een goed uitgelijnde auto
4. Of natuurlijk een Engelse auto met het stuur aan de ander kant…


In dit filmpje zie je een dronken redneck op een grasmaaier (blijkt ook vanaf 0:26 behoorlijk doof te zijn) met daarachter 10 winkelwagentjes met 1000 dollar aan alcohol achter zich aan die op weg is naar een feestje van een vriend. Ook erg leuk is de stem van de agent op 0:07 “What the Hell…?” Ondanks ik het idee heb dat het fake is wel erg grappig. Oh ja, dat filmpje is gemaakt door MarcRyan.com maar dat had je zelf al gezien denk ik…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *