Breaking News: Turds of Misery komen naar het BrandNewFresh Zomerfestijn 2010

Ik kan jullie verklappen dat we hier even een vreugdedansje hebben gedaan op de redactie toen de contracten getekend waren! Turds of Misery is de band die wij al jaren bovenaan op ons verlanglijstje hadden staan maar deze zomer gaat het er van komen: Turds of Misery (T.O.M.) komen naar het BrandNewFresh Zomerfestijn 2010!!!!!

T.O.M. is de tweede band die getekend heeft na DJ Black Spider en MC Harry & Ingrid en zal de middag afsluiten in de Beatrixzaal van zalencentrum “Astrid” in Sittard op 14 augustus. De band T.O.M. is al jaren het best bewaarde geheim van Tallahassee Florida USA en spelen een mix van grunge en reggae die ze zelf omschrijven als “Greggae”. De grootste hit van T.O.M. “Smells like ganja spirit” dateert alweer van 2001 maar binnenkort komt er weer een nieuw album en een live DVD die grotendeels zal worden opgenomen tijdens het BrandNewFresh Zomerfestijn 2010.

Hou BrandNewFresh.com goed in de gaten voor nieuwe namen van artiesten die zullen optreden op het BrandNewFresh Zomerfestijn 2010. Wil je kaarten kopen (maar 25 euro pp) mail dan naar info@brandnewfresh.nl maar schiet op want de kaarten gaan hard en VOL=VOL!

Share on:

Reacties op “Breaking News: Turds of Misery komen naar het BrandNewFresh Zomerfestijn 2010

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *