Brief van een vaste lezereres

Afgelopen week kreeg ik een brief toegestuurd van één van onze vele vaste lezeressen, Carmen en zij schreef mij het volgende:

“Beste BrandNewFresh,

Ik ben een zeer trouwe lezeres van jullie geweldige website en ik vroeg me af of ik via jullie website een bedankje kon plaatsen voor de mensen die mijn 18de verjaardag tot zo’n groot succes hebben gemaakt. Als dat mogelijk is kunnen jullie dan a.u.b. de volgende tekst op BrandNewFresh zetten met de bij behorende foto?”

Nou Carmen normaal doen we dat soort persoonlijke mededelingen liever niet maar voor zo’n vaste lezer als jij maken we graag een uitzondering! Dus hier gaat ie dan:

“Ik wou eventjes mijn oma’s en opa’s bedanken voor het helpen met de caravan op zijn staanplaats te krijgen. Omdat ik alweer 18 werd gingen we met de hele familie naar mijn favoriete camping. Wat een verrassing!”

Oh ja de foto…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *