Commodore is terug met de Commodore Standaard Silver

In dit keyboard, de Commodore Standaard Silver, zit een hele computer en hij kan dus van elke televisie een computermonitor maken precies zoals de C64 dat pak hem beet 25 jaar geleden deed. Nou ben ik niet echt een computer wizzard maar volgens mij zijn de specificaties niet echt heel spectaculair en is de prijs best wel hoog $895,- maar als je ‘m wilt hebben, dan kan je ‘m hierrrr kopen.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik meteen dacht “Daar moet ik een stukkie overschrijven” door de warme gevoelens die ik kreeg bij de naam Commodore en niet echt door deze “Commodore Standaard Silver”. Klik even hier onder voor 100 C64 games in 10 minuten. Hunchback, DigDug, Frogger, Scramble, Boulder Dash, Pac Man, Burger Time Nostalgie! Nostalgie!

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *