Complex x LucasArts “Star Wars: The Force Unleashed II” G-Shock Horloges

Als onderdeel van promotiecampagne van de Star Wars: The Force Unleashed 2 game heeft Complex samen met LucasArts and G-Shock 2 nieuwe horloges gemaakt. De horloges zijn alleen maar te winnen door mee te doen met een Master VS Apprentice wedstrijd en vooralsnog niet te koop in de winkel. De horloges zijn ontworpen met als thema de Master/Apprentice verhouding tussen Darth Vader en Starkiller en zullen door de beperkte oplage (50 stuks van elk) waarschijnlijk één van de meest begeerde StarWars verzamelobjecten worden. De linker heet de Apprentice (Starkiller) x G-Shock DW-6900 en de rechter Master (Darth Vader) x G-Shock GW-7900.

Ik heb nog nooit gezien dat Darth Vader een horloge droeg maar mocht hij er een willen hebben voor zijn verjaardag dan zou ik de Master x G-Shock GW-7900 voor hem kopen, die paarse is ten eerste een beetje gay en ten tweede zou die echt een beetje gek staan bij zijn zwarte outfit.

Als jullie je ooit hebben afgevraagd hoe StarWars er uit zou hebben gezien als niet George Lucas “Star Wars IV: A New Hope” had verfilmd maar Trey Parker en Matt Stone van Southpark die moet hieronder maar eens kijken naar het filmpje Tatooine van Eric Power. De muziek die je hoort heet niet geheel toevallig ook ‘Tatooine” en wordt gespeeld door Jeremy Messersmith.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.