De allergoeiste reclame voor de nieuwe rage uit Amerika: Sexy Bandz

In Amerika is er een nieuwe rage voor kinderen en dat zijn Silly Bandz. Silly Bandz zijn elastiekjes die een bepaalde vorm hebben maar die je ook als armbandjes of gewoon als elastiekje kan gebruiken. Maak je ze dan weer los gaan ze terug naar hun originele vorm. Je moet dan denken aan aan elastiekjes in de vorm van dieren, poppetjes, Batman e.d. Er is niet een bepaald merk die die Silly Bandz op de markt brengt maar meerdere fabrikanten die dit soort elastiekjes maken.

Ergens in Amerika was er een ondernemer die dacht dat het ook wel een geweldig idee zou zijn om een 18+ versie te maken van die Silly Bandz en deze de Sexy Bandz.

Wat wel heel goed gedaan is dat het het idee, de website, het product en het reclame filmpje allemaal zo slecht zijn dat ik denk dat we hier, nog net op het nippertje, het meest afschuwelijk product van 2010 hebben gevonden. Oh ja en ze geven ook licht in het donker…

Doe mij even een plezier en kijk even naar het verschrikkelijke reclame filmpje hierboven en let vooral op de dialogen.  Whoa They Are So Hot… Stelletje mafkezen. Je zou toch je moeder helemaal in trance naar een elastiekje in de vorm van een mannetje met een harde plassert zien kijken, dan laat je haar toch meteen opnemen?

Is er ergens in je opvoeding zo iets fout gegaan dat je heel graag die Sexy Bandz wilt kopen dan kan dat via de site van OrderSexyBandz.com voor $ 4.99

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *