De allermooiste badkamerkranen ooit: De 1950 Belle Aire serie van Lefroy Brooks

Nou wil ik van BrandNewFresh.com geen interieurwebsite maken maar toen ik deze kranen uit de 1950 Belle Aire serie van Lefroy Brooks zag wilde ik die jullie toch even laten zien. Zoals je in de brochure kan zien heeft Lefroy Brooks zich bij het ontwerpen van de kranen laten inspireren door Amerikaanse auto’s uit 1950 al doen ze mij ook heel erg denken aan de chrome schaalmodellen van vliegtuigen die je soms wel in antiekwinkels ziet staan (omdat mijn moeder die 5 van mijn opa voor een paar euro op een rommelmarkt heeft verkocht…).
Voor je nu meteen naar de winkel rent de Lefroy Brooks RH1127NK Bel Air Deck Mounted Bath Filler (de kraan op het grote plaatje rechts) kost maar liefst $2,441.25 en dat is ± 1.724,- euro.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *