De bijzondere “kaktus” badkamerlampjes van de King of Queens

Zit ik gisteren te kijken naar de King of Queens en op een bepaald moment staan Doug en Carrie in hun badkamer te praten en viel mijn oog op de twee gezellige badkamerlampjes die naast de spiegel hangen bij The King of Queens thuis. Nou kan ik me vergissen maar dat zijn toch 2 van deze gezellige jongens maar dan in het groen? Nou zeggen mensen mij vaak dat ik ziek in mijn hoofd ben maar dit keer ligt het niet aan mij toch?
Denk een grapje van de decorbouwers… Wil je zeker zijn dat dit niet een partijtje Photoshop is van BrandNewFresh.com en de “Kaktus” badkamerlampjes met eigen ogen in full action bekijken bekijk dan het fragment hier van de aflevering “Restaurant Row” op YouTube (rond 2:53)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *