De BrandNewFresh.com stagiaire van 2011. De eerste aanmeldingen zijn binnen!

Alle uitgaande correspondentie hier op de redactie gaat bijna helemaal per email en wij krijgen ook nauwelijks post meer toegestuurd. Nu deed ik vanmorgen onze postbus hier in het Schieblock open en vond daar een bubbeltjes envelop. Wij krijgen wel eens DVD’s of games toegestuurd en ik ging er van uit dat het dit keer ook zo iets zou zijn. Maar toen ik boven gekomen de envelop openmaakt vond ik daarin een sollicitatiebrief en een fotolijstje van een sollicitant om stagiaire te worden bij BrandNewFresh.com in 2011.
De brief en het fotolijstje kwam van Edward en Edward is geboren in 1989 onder de rook van Rotterdam in Bolnes. Edward is nu bijna 21 en houdt enorm van bridgen en draagt om af en toe, om wat serieuzer over te komen, een “monocle”. Wij denken/hopen hier op de redactie dat hij een zoon of neefje is van Newman uit Seinfeld. Ik heb ‘m trouwens meteen gebeld om een afspraak te maken voor een sollicitatie gesprek en om ‘m een half uurtje met een man of acht keihard uit te gaan zitten lachen.

We hadden van de week ook nog een andere sollicitant, Kitty genaamd, een meisje van 21 en die hadden we even in de ijskast gezet maar ik denk dat we die gaan kiezen. Uit het gesprek met haar kwam namelijk duidelijk naar voren dat zij veel flexibeler is dan Edward en dat is wel belangrijk hier in deze hectische omgeving.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *