De BrandNewFresh vakantietips van deze week

Ondanks het niet echt geweldig weer wordt deze week blijft het altijd leuk om in de vakantie een lekker stukje te gaan varen. Een prachtige tocht op een netjes onderhouden boot kunt u maken met de Dildo Island Adventures Tours (advies van BrandNewFresh: reserveer tijdig op tel 709-582-2988).

Dit weer is zeer geschikt om naar de dierentuin te gaan; is het te koud of te warm dan zijn de dieren niet vooruit te branden maar met 20 graden en bewolking hebben dieren gewoon meer zin om een beetje rond te scharrelen…

Op het Duiste vliegveld Ramstein worden aanstaand weekend weer de jaarlijkse Duitse Luchtmachtdagen gehouden. Ook piloot Helmut Spinger is weer van de partij ondanks zijn ongelukje van vorige jaar. Helmut verloor toen de totale controle over zijn straaljager en vloog eerst met een enorme knal door de geluidsbarriere precies boven de parkeerplaats zodat in één keer Carglass 2241 auto’s van nieuwe ruiten moest voorzien (wat hem toch nog de Carglass-man-van-het-jaar-Award opleverde) en boorde net nadat hij zelf met een schietstoel zijn straaljager (met een waarde van 95 miljoen euro) had verlaten deze in de moestuin van de vrouw van de generaal.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.