Dé cadeautip voor bejaarden voor deze kerst: De Bird Feeder


Wat: Bird Feeder
Prijs: £ 16,- (± 19,- euro)
Website: snow-home.co.uk

Voor mensen die geen tuin hebben maar het wel leuk vinden om vogeltjes te voeren is er nu de Bird Feeder. De Bird Feeder is ontworpen door Pascal Charmolu, is keihard Zweeds Design en is makkelijk door middel van een zuignap op gladde ondergronden te bevestigen. Even zuignap nat maken (liefst natuurlijk met tong+slijmspoor) en de Bird Feeder op een glad oppervlak drukken en klaar is Kees.
Het is natuurlijk super leuk om de Bird Feeder op het raam van je woonkamer te doen zodat je gezellig in de winter kan kijken naar de vogeltjes die komen eten en is daar dus meteen dé cadeautip voor bejaarden voor de Kerst.
Ook kan je de Bird Feeder natuurlijk op het raam van je kantoor vast maken en zo een beetje vertier te hebben op die dagen die maar niet om lijken te gaan op je werk. Mijn vrouw zag mij dit stukje typen en die zei dat, aangezien ik altijd zo verschrikkelijk langzaam rij op de snelweg (80km p/u achter een vrachtwagen en meestal heb ik het nog geen eens door ook), ik ook makkelijk de Bird Feeder op mijn zijraampje van mijn auto zou kunnen doen…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *