De CleverWraps: Condooms voor je mobieltje


Oh oh oh wat ben ik door bijna iedereen uitgelachen om mijn stukje dat ik schreef over mijn smetvrees in combinatie met afstandsbedieningen in hotelkamers. Mijn eerste gedachte toen ik deze CleverWraps zag was dan ook “Zou daar ook een afstandsbediening in kunnen?”. De CleverWraps zijn eenmalig afsluitbare zakjes die je mobieltje kunnen beschermen tegen water, zand, smerigheid, vet en nog veel meer. Zeg maar van alles wat je mobiele telefoon vies kan maken of beschadigen op een dagje naar het strand met kinderen in een auto die niet door de APK komt. Ondanks dat de CleverWraps van stevig plastic zijn gemaakt kan je nog steeds je touchscreen gebruiken. De CleverWraps kosten ongeveer 10 euro per verpakking van 5 stuks en zijn o.a. te koop via de website van firebox.com.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *