De duurzame producten van pinkandgreen.nl

Op de website van pinkandgreen.nl kan je biologische, ecologische, fair trade en recycle artikelen kopen. Nou ben ik zelf niet echt van de recycle want zo lang er hele booreilanden ontploffen die miljarden liters olie de zee in laten lopen vind ik niet dat er aan mij gevraagd kan worden om mijn batterijen bij de bouwmarkt in te leveren maar op de site van pinkandgreen.nl staan wel een aantal hele leuke artikelen die ik best zou willen hebben.

Helemaal links zie je een clipboard dat gemaakt is van verkeerd geproduceerde moederboards/printplaten van PC’s en dat kost 13,75 euro, in het midden zie je een portemonnee “Tyre” die gemaakt is van zwart rubber afkomstig van hergebruikte binnenbanden en die kost 15,95 euro. Helemaal links zie je condooms waar een faire betaling aan de rubberplanters voor is gegeven en die kan je kopen vanaf 2,99 euro.

De website ziet er overigens uit alsof de vormgever van de oude Doe Maar LP’s ‘m heeft gemaakt en je hebt bijna een zonnebril nodig om de site te kunnen bekijken zo fel zijn de kleuren. Morgen hebben ze een speciale 11% kortingsactie want 11 november blijkt de duurzaamheid te zijn dus sla dan je slag!

Share on:

Reacties op “De duurzame producten van pinkandgreen.nl

  1. Eindelijk geen werkweigering van Lange Jan uit solidariteit met die rubberboertjes. heeft het kleine koppie ook een schoon geweten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *