De Eye Spy Rifle: Voor iedereen die zijn buren wel kan schieten


Wat: Eye Spy
Prijs: $ 8,-  (± 6,- euro)
Website: monkeybusiness.co.il

Het eerste wat ik doe als ik mijn hotelkamer binnenkom is een stukje wc papier pakken, propje van maken en het kijkgaatje in de deur dichtmaken. Wat mensen ook zeggen ik geloof niet dat je niet van buiten naar binnen kan kijken. Nou is het niet zo dat ik bang ben dat mensen een glimp opvangen van mijn afgetrainde lichaam in een witte XXXL boxershort maar vind het gewoon een rot idee dat mensen naar binnen kunnen kijken.

Buiten dat die kijkgaatjes in hotel te vinden zijn, zie je ze ook in appartementen complexen en dan is zo’n gaatje toch wel heel erg aanwezig op een deur. Nou kan je er net zoals in Friends een schilderijlijstje omheen hangen maar je kan natuurlijk ook één van de ontwerpen van Shahar Peleg van Peleg Design omheen plakken.

Hierboven zie je Eye Spy Rifle die je zo op je deur kan plakken dat het lijkt of je door de telescoop van een sniper gun aan het kijken bent. Ik kan me voorstellen dat als je veel deurwaardes, boze buren of Jehova’s getuigen aan de deur krijgt dit best wel een leuke versiering voor je deur kan zijn. Heb je (net als ik…) veel fotomodellen aan de deur dan zou je kunnen overwegen om de Eye Spy Camera aan te schaffen en ben je meer van het voyeurisme dan is de Eye Spy Telescope echt wat voor jou.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *