De Fisher Prize Chatter Phone aan je sleutelbos


Ik had geen Fisher Prize toen ik klein was maar ik kan me voorstellen dat een heleboel lezers een fijn gevoel krijgen bij het zien van het bovenstaande speelgoed. Lekker dagen lang niets doen, geen gezeur van een baas of partner, de hele dag werd er voor eten en drinken gezorgd voor je een als je moest dan ging je waar je je ook bevond op dat moment. Heerlijk!
Nu zijn er van het speelgoed dat je zo goed kent uit je jeugd (v.l.n.r. de Rock-a-Stack, de Melody Push Chime, de Corn Popper en de Chatter Phone) sleutelhangers gemaakt die ook echt werken dus ze maken echt die geluidjes waar je zo blij van werd toen je klein was.
Meer informatie over de Fisher Price Classic Toy Keychains kan je vinden op de website van vat19.com en de prijs is van alle vier hetzelfde namelijk omgerekend zo’n 5,10 euro.
Ik heb nog even contact opgenomen met Vat19 en die vertelde mij dat er ook zeer voordelige belbundels verkrijgbaar zijn voor de Chatter Phone in Nederland.

(klik op “Continue reading” om de clip te bekijken)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *