De melige grappen van christiaandejong.nl

Kijk ik kan natuurlijk wel allemaal gerse dingen van buitenlandse websites halen maar als er leuke dingen gemaakt worden in Nederland zet ik dat natuurlijk ook graag op BrandNewFresh.com. Dus heb je wat leuks te melden dan hoor ik dat graag op redactie@brandnewfresh.nl.
Turbostijl twitterde vandaag over de website van christiaandejong.nl en aangezien ik die nog nooit had bezocht besloot ik daar even een kijkje te nemen. Christiaan de Jong tekent op zijn website “Heerlijke stripjes voor bij de koffie” zoals hij dat zelf noemt. De stipjes zijn melig/grappig gaan over brie, over namen van bekende Nederlanders, voetbal en kleding (ja echt het kan). Het niveau van de grappen is oké alleen denk ik dat ze met een beetje drank en/of een fijne jonko H-I-L-A-R-I-S-C-H worden. Check even die website christiaandejong.nl. Proost!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *