De PillowTie: Afgekleed en uitgeslapen


Wat: Pillow Tie
Prijs: $ 19,95 (± 15,- euro)
Website: pillowtie.com

Ik heb zitten brainstormen tot ik een ons woog maar ik heb geen leuke Nederlandse vertaling kunnen verzinnen voor de naam Pillow Tie. ‘Kussen Das’ of ‘Strop Kussen’ verder ben ik niet gekomen. De Pillow Tie is overigens we de reden dat ik ooit met zo’n raar stukje stof om mijn nek de deur uit zou gaan want de Pillow Tie is namelijk een combinatie van een stropdas en een opblaasbaar kussentje. Dus zit je met z’n tweeën op een kamer op kantoor en gaat je collega even lunchen of een uurtje naar een klant, twee keer blazen en je kan in de slaapstand.

Nou denk je misschien: “Leuk idee maar daar kan je toch geen heel bedrijf op bouwen?” nou dan heb je het mis want aan de website te zien van pillowtie.com nemen ze het allemaal nogal serieus. Zo kan je totaal uit meer dan 40 verschillende stropdassen ontwerpen kiezen en kan je zelfs ‘shoppen by color’ en ‘shoppen by design’. Ik vraag me werkelijk af of er dus mensen zijn die meerdere Pillow Ties in hun kast hebben liggen en of ze ze dan ook werkelijk gebruiken om te slapen op kantoor.

Ik heb even naar die Pillow Tie stropdassen zitten kijken en volgens mij kan je ze ook prima gebruiken om drank in mee te smokkelen naar het werk, voetbalstadion of ouderavond.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *