De reden om wel een Apple Watch te kopen: W3 Stand for Apple Watch

Ondanks ik mijn eerste apple computer ergens in 1997 heb gekocht ben ik geen Apple Fanboy. Heb wel iPhones gehad maar heb geen 600 – 700 euro meer over voor een iPhone 7, gebruik al jaren een Nexus 7 Tablet i.p.v. een Apple iPad mini en breek me helemaal de bek niet open over die Apple Watch.

Wat een afschuwelijke vormgeving hebben die dingen en aangezien ik geen iPhone heb, heb ik ook niet veel aan een Apple Watch. Want zonder iPhone is een Apple Watch geen ‘smart watch’  maar een gewoon heel lelijk horloge waar je alleen de tijd op kan zien.

Tot vandaag heb ik dan ook nooit een reden kunnen bedenken om een Apple Watch aan te schaffen. Tot ik de W3 Stand for Apple Watch zag.

Die verandert de Apple Watch als je ‘m oplaadt in een Macintosh Classic computer. De computer die ik altijd heb willen hebben hebben maar nooit heb gehad en waarmee het voor Apple eigenlijk allemaal begon.

Op de afbeelding zit er een toetsenbordje bij maar daar lees ik voor de rest niets over in de beschrijving of dat er ook werkelijk bij zit.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *