De SOI: Het lampje dat vrouwen 300% productiever maakt

Wat: Bag-light SOI
Prijs: vanaf 29,95 euro
Website: design-3000.de

Uit een recent onderzoek is gebleken dat de gemiddelde vrouw op dit moment zo’n 3,5 jaar van haar leven aan het zoeken is in haar tas naar sleutels, telefoons, lippenstift, mascara, pennen, OV kaarten, tampons, agenda’s enz. enz. Moet je eens voorstellen wat het leven van vrouwen een stuk productiever zou worden als dit 5 x dagelijks ongemak tot het verleden zou behoren.

Waarschijnlijk heeft iemand dit ritueel zitten aanschouwen bij vrouwen en zag toen letterlijk en figuurlijk het licht en ontwierp dit SOI tas lampje. Nu zul je denken “Daar wordt mijn tas alleen maar voller van en nu moet ik eerst een lampje gaan zoeken, aanzetten en dan kan ik pas gaan zoeken wat ik werkelijk nodig heb” maar niets is minder waar de SOI gaat namelijk vanzelf aan als er een hand bij in de buurt komt. Ik heb overigens een SOI besteld voor in mijn gereedschapskist, het laatje van mijn nachtkastje en mijn sokkenla.

Oh ja dit wou ik nog even kwijt. Vrouwen zeggen altijd dat mannen niet kunnen zoeken maar dat ligt niet aan de mannen maar aan de vrouwen want die vertellen mannen nooit waar ze hun spullen hebben opgeborgen…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *