De sweater from hell van Sexy Sweaters

Het bekijken van de website van Sexy Sweaters is als het kijken naar een auto ongeluk: Het is verschrikkelijk om te zien maar je kan toch je ogen er niet vanaf houden. Op de website van Sexy Sweaters kan je denk ik honderden sweaters zien met afbeeldingen die zonder heel veel problemen een migraine of epilepsie aanval kunnen veroorzaken maar is wel enorm fascinerend. Tijdens het schrijven van dit stukjes werd ik zo enorm afgeleid door de Gif animaties hierboven dat ik na een halve zin al besloot om het stukje even in Word te schrijven en daarna onder de afbeeldingen te plakken. Phfffff.

Sexy Sweaters is een enorme explosie van popart en eyecandy waar sweaters als canvas zijn gebruikt. Het is kleurrijk, 100% pulp en trash, maar inspireert aan de andere kant ook weer enorm. Het trashy imago wordt geweldig uitgewerkt door de vormgeving en de muziek die je ongevraagd door je strot wordt gedouwd. Ik heb de website vier keer opnieuw opgestart en vier keer was de eerste plaat die gedraaid werd van de Queen of Trash Ke$ha. (Ik was eerst wel fan van Ke$ha maar niet meer sinds ik die walgelijke bikinifoto’s┬ávan haar heb gezien en ook niet van mijn netvlies afkrijg. Kijk ik zie er zelf ook niet uit in een zwembroek maar daar zijn dan ook geen foto’s van)
De sweaters zijn niet te koop en ook niet echt gemaakt alleen digitaal en alleen maar op Sexy Sweaters te bekijken. Check meteen ook even die quotes van bezoekers van de site in die zwarte tekstballonnetjes. Deze vond ik het meest poetisch: “is anyone else in the mood to disappear into the mountains”. Ja ik, mijn ogen kunnen namelijk wel even wat rust gebruiken….

Share on:

Reacties op “De sweater from hell van Sexy Sweaters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *