De vreemdste website van het internet op dit moment: Kanye With White People

Ik kocht het eerste album van Kanye West blind op aanraden van een Amerikaans muziekblad dat The College Dropout had verkozen tot het beste album van 2004. Buiten de titel van het album die mij enorm aansprak (…) vond ik tijdens het beluisteren van het album de manier hoe Kanye West rap benaderde wel verfrissend (Jesus WalksSpaceshipAll Falls Down). Maar na een jaar of 7 naar de heer West te hebben geluisterd (met het absolute dieptepunt wat mij betreft de recente samenwerking met Jay-Z “Otis”) ben ik er onderhand wel een beetje klaar mee.
Volgens mij ben ik niet de enige want er is nu een website waar ze Kanye West ook niet echt heel serieus nemen. Kanye With White People is een website met foto’s van Kanye West met (je raadde het denk ik al) witneuzen / kaaskoppen / crackers / blanken met grappige commentaren er onder. Even checken kanyewithwhitepeople.tumblr.com

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *