devreemdeeend.be: eikels stapelen, paraplu’s, wandklok/halskettingen en meer


Mieke Claerhout is 15 mei j.l. een webshop begonnen met de naam devreemdeeend.be. In die webshop verkoopt ze zoals ze zelf zegt: “Opvallende interieurartikelen en accessoires voor eigenwijze heren en dames”. Nou zul je denken “Van dat soort webshops zijn er toch al veel wat is daar bijzonder aan?”. Nou de artikelen op haar website zie je soms op andere website maar een aantal (zoals bijvoorbeeld de ‘Sasa WandKlok/Halsketting’, de ‘Eekhoorn Decoratie en gezelschapspel’ (eikels stapelen jottum!) en een prachtige collectie paraplu’s) heb ik nog nooit gezien in een andere webshop.

Daarnaast is Mieke zo toffe tante dat ze in deze crisistijd gewoon een nieuw bedrijf begint en ook nog de stoute schoenen aantrekt om (na een boel complimenten/geslijm over de BNF website) gewoon om free publicity te vragen. Nou Mieke, dat kan en ik wens je hysterisch goede zaken!

Ben jij nou ook een eigen bedrijf begonnen en kan je wel wat ondersteuning gebruiken in deze barre tijden dat Europa elke dag dichter naar de afgrond denderd? Mail dan naar quin@brandnewfresh.nl en ik kijk of je activiteit geschikt is om te vermelden op BrandNewFresh.com. BrandNewFresh heeft tussen de 500 en 1000 unieke bezoekers per dag en jouw net startende website nog lang niet dus maak daar dan ook gebruik van (gratis!).

Share on:

Reacties op “devreemdeeend.be: eikels stapelen, paraplu’s, wandklok/halskettingen en meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *