Die nieuwe Look and Sound van Laura Fygi

Laura Fygi begon natuurlijk als het minst sexy maar best zingende zangeres in de meidengroep “Centerfold”. In Azie is zij een grote ster verkocht wereldwijd miljoenen albums en zij trad meerdere keren op op het North Sea Jazz Festival.

Hier brengt ze op haar geheel eigen wijze haar nieuwe nummer “Love in a pub in Essex” ten gehoren en laat ook meteen even haar nieuwe “Look” zien. Ik moet zeggen dat ik niet helemaal ondersteboven ben van haar nieuwe kapsel maar haar nieuwe “Sound” vind ik helemaal té gek. Als je heeeeel goed kijkt dan kan je zien dat de man aan de bar een pruik en een nep snor op heeft.

Meer nieuwe muziek van Laura Fygi die zich nu ineens “IcySpicyLeoncie” is gaan noemen kan je hierrrr vinden en ik kan niet beslissen welk nummer ik nou het beste vind “Wrestler” of “Sex Crazy Cop” en of ik nou meer van de prachtige muziek, outfits of de zang hou.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *