Dit is de nieuwe internetsensatie: Keenan Cahill (Oh mijn god wat een griezeltje)

Keenan Cahill komt uit Amerika en omschrijft zichzelf op zijn YouTube channel (al 69184 abonnees…) als volgt: “I’m Keenan Cahill I sing I act and always feel like I belong on camra and on stage I love what do and will keep doing what I do” en dat is wat mij betreft helemaal zwaar okidokie.

Keenan heeft een hele geweldige muzieksmaak, zijn uiterlijk is fantastisch en is een kruising van Bart de Graaf, de Gollem uit Lord of the Rings met het haar van Mike Boddé en zijn  stem is het best te omschrijven als die van Yoda die net een helium ballon heeft leeggezogen.

Zijn playback werk vind ik overigens persoonlijk nog beter dan de nummer die hij zelf zingt maar jullie moeten zelf maar even kijken wat jullie mooier vinden: Telefoon (playback), Hey Soul Sister (live gezongen), Bad Romance (playback), I’ve Got A Feeling (live gezongen), TiK Tok (playback) en  We Are The World (waar hij live alle verschillende stemmen in z’n eentje zingt)

Wat een fenomeen is deze man (?) en dit is echt weer zo’n gevalletje “Wie neemt deze stakker tegen zichzelf in bescherming..?”

Share on:

Reacties op “Dit is de nieuwe internetsensatie: Keenan Cahill (Oh mijn god wat een griezeltje)

  1. Hij is ook echt een beetje Bart de Graaff, kijk maar naar die handjes. Maarja, als ik een sane person zou uitlachen als ie iets lomps doet, ga ik voor een retard geen uitzondering maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.