Dit is de snelste auto in de nieuwe Gran Turismo game: De Red Bull Racing X1

(klik om de afbeelding te vergroten)

Niet echt een auto om op zaterdagmorgen boodschappen mee te doenof om met de familie een lekker dagje naar de Efteling te gaan deze Red Bull Racing X1.

De snelste auto in de nieuwe Gran Turismo game is veel sneller dan de rest van de auto’s en dat komt omdat hij niet echt bestaat in tegenstelling tot alle andere auto’s in het spel. De ontwikkelaars van Gran Turismo 5 wilde een auto maken die maar aan één voorwaarde moest voldoen alle auto’s voorbij knallen en dat schijnt gelukt te zijn.

Gran Turismo veteranen als ik weten wat je moet doen om deze auto kunnen kopen: avonden lang rijden op dat ene circuit waar je alleen maar naar links hoeft te sturen en rondjes hoeft te rijden en waar je per gewonnen wedstrijd 5.000 credits krijgt net zo lang tot je genoeg credits hebt om ‘m te kunnen kopen.

Meer informatie over deze auto en Gran Turismo kan je vinden op de website van eu.gran-turismo.com

(klik om de afbeelding te vergroten)
Share on:

Reacties op “Dit is de snelste auto in de nieuwe Gran Turismo game: De Red Bull Racing X1

  1. Ja snelle auto’s zat in Gran Turismo, nu nog een paar snelle game developers. Afgelopen woensdag was de zoveelste deadline die ze niet gehaald hebben. “Voor de kerst” zeggen ze nu, ik hoop het van harte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *