Dit jaar sluit ik ook mijn kerstverlichting aan op een lichtorgel en draai dan ook een fijn plaatje van Slayer

Binnenkort verandert mijn doorgaans vrij normale eengezinswoning binnen en buiten in een totale hysterische kersthel. Sinterklaas zit nog niet op de stinkboot van ‘m terug naar Spanje of bij ons staat de boom al in vol ornaat, hangen er tot in het toilet kerstversieringen en verbruiken wij qua stroom aan de kerst-buitenverlichting op één avond meer dan heel Las Vegas in een week.
Normaal gesproken gaat mijn vrouw over de kerstversiering maar nu ik het filmpje hieronder heb gezien en het feit dat ik in een zwaar gereformeerde buurt woon, denk ik dat ik dit jaar lacycute20 even een mailtje stuur hoe hij die kerstverlichting zo heeft geprogrammeerd dat hij een totale lichtshow heeft op het nummer Raining Blood (3:45!) van Slayer…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *