Doe op 1 juni 2011 mee met de Rotterdamse Popquiz Marathon

Op 1 juni 2011 vindt de spectaculaire Popquiz Marathon voor de tweede maal plaats. Die avond kun je op zo’n 13 locaties in Rotterdam meespelen met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een metalhead bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je in Rotown in Rotterdam je voucher omwisselen voor een stempelkaart en startnummers voor het gehele team. Je hebt genoeg tijd om aan drie á vier rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Rotown het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Vouchers zijn alleen online verkrijgbaar en aan de bar van Rotown en kosten 15 euro per team.

GRATIS JE EIGEN TEAMNAAM OP JE STARTNUMMER
Mail uiterlijk 1 mei je e-ticketnummer samen met je teamnaam naar popquiz@rocknrollhighschool.nl en ontvang 1 juni gratis en voor niks vijf startnummers met daarop je eigen teamnaam!

De Popquizen zullen worden gehouden worden in Parket (Nieuwe Binnenweg 9), Vibes (Westersingel 50), Boudewijn (Nieuwe Binnenweg 53) Willens&Wetens (Nieuwe Binnenweg 111), Voigt (Bloemkwekersstraat 155), Bootleg DJ (Café Mauritsweg 33), De Unie (Mauritsweg 34-35), Hemingway (Mauritsweg 53), IEZ (Witte de Withstraat 79), Schouw (Witte de Withstraat 80), de Zondebok & ’t Zwarte Schaap (Witte de Withstraat 96), Strano (Van Oldenbarneveltstraat 154) en Exit (Mauritsstraat 173) en op een van deze locaties zal uw redacteur van BrandNewFresh.com Quin Lausberg de presentator zijn (en mijn geluk kennende zal dat wel de Strano zijn…)

Als je voor 1 mei een kaartje koopt en het e-ticketnummer (of nummer van het aan de bar gekochte kaartje) doormailt naar popquiz@rocknrollhighschool.nl, dan krijg je op de avond zelf een startnummer met je teamnaam erop. Dus dan is het net een echte marathon. Na afloop van de popquiz is er “De Nacht van de Popquiz”, waar er op elke locatie een speciaal programma zal zijn. Meer informatie kan je vinden op de speciale Facebook pagina.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *