Dude Temporary Tattoo Set: Voor mensen die vaak van mening veranderen


Wat: Dude Temporary Tattoo Set
Prijs: $ 15,-  (± 11,50 euro)
Website: uncommongoods.com 

Het is heel knap van Renault dat ze nu voor de tweede keer (de eerste was met die oma met die aardbeien condooms) een reclame hebben gemaakt voor de Twingo die mij meteen doet duiken naar de afstandsbediening. Moeder zit in auto en bij het instappen van de dochter ziet de moeder dat de dochter een tatoeage heeft op haar rug. Als ze dan in een belachelijk soort Engels zegt “What that on your back?” verstijf ik, krijg ik kippenvel en heb zin om twee potloden in mijn oren te rammen om maar niet de rest van deze verschrikkelijke reclame te hoeven horen, wat een verschrikking. Moeders en dochters met een reetgewei rijden in ieder geval in Twingo’s en gebruiken aardbeien condooms. Wat wil Renault nou met deze reclames uitstralen? Wilde meiden hoor, maar wel tussen de lijntje die algemeen geaccepteerd zijn brrrr.

Tatoeages, ik heb er niets mee. Niet omdat ik het lelijk vind maar gewoon omdat ik niet kan voorstellen dat ik iets op mijn arm laat zetten en daar de rest van mijn leven blij mee kan zijn. Ik verander dagelijks van mening en hoe kan ik dan nu iets op mijn arm, been of nek laten maken waar ik over 30 jaar nog blij mee ben.

Ik denk dat iedereen op een gegeven moment wel spijt krijgt van z’n tatoeage ‘ik had toch liever’ en het is natuurlijk niet de muur van je woonkamer die je even een ander kleurtje of behangetje kan geven.

Wil je nou weten hoe het is om een tatoeage te hebben dan kan je misschien beter eerst een keer een paar weken rondlopen met deze Dude Temporary Tattoo Set van uncommongoods.

Prachtige tatoeages voor op je knokkels, een mooi ‘net echt’ briefje van 100 dollar, een horloge met ‘late’ er op en een handtekening van een chimpansee allemaal voor nog geen 12 euro. Veel plak plezier!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *