#durftevragen Is er iemand die die mij kan helpen met het afstellen van de motor van mijn motorfiets ?

Onlangs kocht ik via een Amerikaanse website (eigenlijk zonder goed de omschrijving te lezen) deze merkloze motorfiets. Achteraf gezien ook veel te veel voor betaald en dan kwamen ook de vervoerskosten er nog bij en toen hij uiteindelijk voor mijn deur stond had ik er eigenlijk al spijt van dat ik ‘m gekocht had.

Maar ik moet eerlijk zeggen hij zuipt benzine maar ik ben razendsnel op mijn werk en daar komt bij ik heb er heel veel bekijks mee en daar doe je het toch ook een beetje voor.

Nou had ik zelf al het idee dat hij een beetje rookte maar laatst maakte mijn vrouw de onderstaande foto van me toen ik na mijn werk de straat in reed en ik heb toch het idee dat dat de motor een beetje afgesteld moet worden. Is er iemand die mij daarmee een handje kan helpen?

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.