Een hele diepe buiging voor de Pakistaanse humor van Fifty-Fifty


Op deze website schrijf ik dagelijks stukjes op een manier waarvan ik hoop dat hij bij mijn lezers voor een glimlach op hun gezicht zorgt. Om je zelf dan een komiek/humorist te noemen vind ik niet gepast, zeker niet omdat je je dan schaart in de rij met komieken als Laurel & Hardy, Jerry Seinfeld, AndrĂ© van Duin en Ricky Gervais. Elke keer als ik denk “Dat was een grappig stukje wat ik net heb geschreven” vind ik weer wat op het internet dat zo geniaal en grappig is dat mij alleen nederigheid rest.

Neem nou Matak Belt uit de Pakistaanse Comedyshow (!!!) Fifty-Fifty. Subtielere humor dan dit heb ik nog nooit eerder gezien of het moet op de bonte avond van mijn eerste fietskamp in 1984 of de playbackshow op de camping in 1978 zijn geweest. Wat een ras artiest is deze Matak, naadloos gaat hij playbackend over van het nummer Kung-Fu Fighting van Carl Douglas naar I Feel Love van Donna Summer terwijl hij daar even een choreografie neerzet waar Penny de Jager haar bovengebit op stuk zou bijten. Wat daarna gebeurt lieve lezers ga ik nog niet verraden want dat moet u zelf ontdekken en beleven maar u begrijpt ik ben mijn koffers aan het pakken om een masterclassje humor te volgen van Matak Belt in Pakistan.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *