Een ijsblokjesmachine in de deur van je ijskast voor maar $7,95

Zelf zou ik graag zo’n lekkere grote Amerikaanse ijskast willen hebben met in de deur zo’n ijsblokjesmachine maar het is crisis en de ijskast die ik heb is nog goed dus dat kan ik voorlopig uit mijn hoofd zetten. Nou heb ik eigelijk nooit behoefte in ijsblokjes in mijn cola maar ik vind het een stoer gezicht zo’n apparaat in de deur van je ijskast. Bij het bedrijf mcphee.com kan je nu een magnetische sticker kopen voor $ 7,95 die je op je deur kan plakken van je ijskast en waardoor het lijkt of je een ijsblokjes machine hebt.

Als ze nu meteen ook even een sticker maken voor op de oven waardoor het lijkt dat er 2 pizza’s in liggen te bakken en een sticker voor in de ijskast waardoor het lijkt of hij vol ligt met blikjes bier kan het nep feest wat mij betreft beginnen!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *